Ce se intampla cu site-urile de PTC in ultima vreme?

joi, 26 februarie 2009
Dupa cum multi ati observat (cei care se ocupa cu site-urile de PTC) incet, incet numarul site-urile care inca mai platesc si au cat de cat vechime a scazut drastic. Daca acum aproximativ jumatate de an gaseai pe internet tot felul de site-uri care plateau , acum situatia nu mai sta chiar asa. Oamenii s-au desteptat si au cam inceput sa o lase balta cu metoda asta de a face bani (si eu in mare parte), si au realizat ca nu e atat de greu sa iti faci un sistem de MLM, sa plateasti cateva persoane la inceput si apoi sa o lasi balta. Cu toate astea mai exista cateva site-uri care inca rezista si care inca mai platesc (nu se stie cat vor mai tine si ele).

Cele la care am ramas in continuare si care inca mai platesc sunt NEOBUX , ARA-BUX si MYFREESHARES.

Neobux se mentine bine, inca plateste instant, putinele reclame au ramas, insa sta cam prost cu inchiriatul referalilor. Daca la inceput referalii chiar dadeau clicuri si merita sa inchiriezi referali, acum situatia nu mai e aceasi, media de clicuri pe zi rar fiind peste 3 pentru un referal.

Ara-Bux spre uimirea mea inca plateste si el, chiar daca nu plateste instant si s-a mentinut destul de bine avand aproximativ 90 000 de useri. Despre inchirierea referalilor nu pot sa va spun prea multe pt ca nu am inchiriat nici un referal.

MyFreeShares a aparut pe piata la sfarsitul lui 2004 inceputul lui 2005. Dupa parerea mea e printre cele mai bune, chiar daca plateste foarte putin si sistemul e putin mai diferit. Trebuie doar sa deschizi un numar de site-uri cu reclame si le poti inchide imediat(nu trebuie sa astepti un anumit timp ca la majoritatea PTC-urilor). In schimbul acestor vizite ti se acumuleaza in cont "share"-uri. In functie de cate share-uri ai acumulate esti platit cu zilnic cu un comision pentru fiecare share. Acest comision e destul de mic si poti face ceva bani doar daca aduni destule share-uri. Faza buna e ca nu tre sa vizitezi site-urile alea zilnic. Daca te multumesti cu cate share-uri ai adunat si nu vrei sa faci mai multe, nu e nevoie nici macar sa te loghezi in cont, MyFreeShares te va plati zilnic pt cate share-uri ai.

Cam astea ar fi site-urile de care inca ma mai ocup si care ma mai platesc.

Ce parere aveti? Mai sunt si altele?

2 comentarii:

Unknown spunea...

Stie cineva ce presupune referal?Nu am inteles exact daca trebuie sa trimit mail cuiva sau sa recomand pe cineva caruia sa i se trimita mail, este doar pentru membri?Cum se poate face acest lucru?Va rog daca stiti lamuriti-ma si pe mine.

Floryn spunea...

Referral- persoana care se inscrie la un program MLM(multi-level marketing) asa cum sunt toate bux-urile astea, dar la referinta ta. Adica ca si cum de la tine a aflat despre site si u l-ai adus in programul respectiv. Fiecare site are cate un link pentru referali. Daca o persoana intra pe linkul acela al tau si se inregistreaza, ea va deveni referalul tau.In urma muncii referalului(clicuri de ex.)primesti si u un procent din cat castiga el, bani primiti de la program ca multumire ca tu ai adus o persoana in acel joc. ATENTIE! Banii care ii primesti de pe urma referalului nu sunt banii lui.El nu pierde nimic.

Trimiteți un comentariu