BANI DIN BURSA-Cum incepi o investitie la bursa

miercuri, 28 ianuarie 2009
Investitia in piata de capital reprezinta pentru unii o sursa de venit profitabila, in timp ce pentru altii ramane un domeniu cu multe necunoscute. Cum incep tranzactionarea in piata de capital? Ce servicii trebuie sa imi ofere o firma de brokeraj pentru a imi fi de folos? Care sunt criteriile de selectie a intermediarului? De ce am nevoie ca sa incep investitii in piata de capital? Sunt intrebari pe care multi si le pun in momentul in care iau in calcul aceasta posibilitate de investire a capitalurilor proprii.
Cum incepi o investitie la bursa Primul pas in debutul unei investitii la bursa este informarea in legatura cu acest domeniu. Pe langa cartile disponibile in librarii, cu informatiile de baza despre bursele de valori, internetul ofera o multitudine de informatii. In primul rand, site-ul Bursei de Valori Bucuresti este un reper important. Aici, orice potential investitor va obtine informatii despre piata, dar si despre intermediarii prin care poate investi.

Urmatoarea etapa ar fi selectia unei societati de servicii de investitii financiare. Acest proces trebuie facut cu foarte mare atentie, astfel incat firma selectata sa raspunda cerintelor clientului.

In acest sens, trebuie avut in vedere comisioanele practicate de firma de brokeraj, tipul de servicii oferite (consultanta, serviciile unui broker etc), cota de piata si marimea societatii, suma minima ceruta pentru deschiderea unui cont dar si localizarea sediului si a agentiilor firmei.
Este esential, pentru persoanele care nu au mai investit niciodata, ca societatea de investitii aleasa sa ofere consultanta, sa asiste clientul in crearea si administrarea portofoliului dar si toate informatiile necesare(de analiza tehnica, fundamentala, stiri, istorice si alte date) care sa il ajute in acumularea si asimilarea de cunostinte in domeniu.

De multe ori, exista posibilitatea ca viitorul investitor sa fie nehotarat intre doua sau mai multe firme, ale caror servicii sunt asemanatoare. Una din metodele de departajare consta in accesarea informatiilor disponibile, folosirea acelor conturi-test puse la dispozitie de firme. In acest fel, se asigura o testare amanuntita a serviciilor oferite de SSIF, selectia fiind mai usoara si mai sigura.


Source : oportunitati-mlm.blogspot.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu